Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Για την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και για όσες θα έρθουν ακόμα (και θα είναι πολλές!)
Δείτε κάντε Like και διαδώστε το παραπάνω βίντεο σε όλες τις επαφές σας (e-mails, mailing lists, facebook κ.τ.λ.)...αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο στο YouTube εδώ.

Ήμασταν και εμείς εκεί, οργισμένοι από την συνεχιζόμενη επίθεση που δεχόμαστε εδώ και καιρό στη ζωή μας, στην αξιοπρέπειά μας, στα εργασιακά μας δικαιώματα, στη νοημοσύνη μας. Ήμασταν όλοι εκεί, απαρτίζοντας το ανθρώπινο ποτάμι του μισού εκατομμυρίου που πλημμύρισε την Αθήνα και τις άλλες πόλεις. Μείναμε για ώρες στον δρόμο δίνοντας ξανά νόημα στην αλληλεγγύη και την συντροφικότητα, νιώθοντας την δύναμη της εξέγερσης να μας ενώνει και την θέληση να αντισταθούμε απέναντι στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ και στα μνημόνιά τους. Ζήσαμε μια πραγματικότητα που δεν μπορούσε να παραμορφωθεί από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης που έβλεπαν μονάχα λίγο κόσμο και πολλές καταστροφές. Ήμασταν εκεί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά μας για να φυλαχτούμε από τους "προστάτες του πολίτη" που για άλλη μια φορά μας ψέκασαν με τόνους χημικών. Χημικά που είναι απαγορευμένα από διεθνείς συνθήκες σε πολέμους μεταξύ κρατών, αλλά είναι τόσο χρήσιμα στην αντιμετώπιση του "εσωτερικού εχθρού"- δηλαδή του λαού. Ήμασταν όλοι εκεί, εκατοντάδες χιλιάδες "εσωτερικοί εχθροί" (εγκληματίες)! Ήμασταν όλοι εκεί όταν συνέλαβαν κάποιους από εμάς με επιθέσεις στο ψαχνό. Είμαστε όλοι συλληφθέντες και τα πρόσωπά μας είναι στο site της αστυνομίας, σαν καταζητούμενων για αναγνώριση.
Είναι ξεκάθαρο πια πως οι εξουσιαστές, χάνοντας και τα τελευταία ψήγματα "δημοκρατικής νομιμοποίησης", κάθε φορά που νιώθουν τη δίκαιη οργή του λαού να εκφράζεται με μορφές ανεξέλεγκτες από αυτούς, θα προσπαθούν να την καταστείλουν με ολοένα πιο φασιστικές μεθόδους. Με μαζικές "προληπτικές" προσαγωγές- απαγωγές αγωνιστών, ακόμη και από τα σπίτια τους, πριν την διαδήλωση. Με την επιστράτευση των ΜΜΕ που εξαπολύουν έναν ιδεολογικό πόλεμο με στόχο την ποινικοποίηση κάθε αντίδρασης. Με την στοχοποίηση της συνέλευσης Χολαργού-Παπάγου σε σχέση με τον εμπρηστικό μηχανισμό στο σταθμό μετρό του Αιγάλεω. Τώρα, ετοιμάζουν νέο νόμο για τις διαδηλώσεις. Εμείς τους απαντάμε: Ούτε να το σκέφτεσθε! Εμείς θα είμαστε εκεί. Είτε περάσετε νόμο απαγόρευσης των διαδηλώσεων είτε όχι. Εμείς θα είμαστε εκεί, παρά τους εκφοβισμούς και τους εκβιασμούς τους κράτους. Δεν ζητάμε άδεια από κανέναν, και δεν το επιτρέπουμε!
Συνεχίζουμε να κατεβαίνουμε σε δυναμικές διαδηλώσεις, να συμμετέχουμε σε καταλήψεις και απεργίες διαρκείας. Οργανωνόμαστε στους χώρους δουλειάς από τη βάση, χωρίς καθοδηγητές και εργατοπατέρες. Επιλέγουμε την αδιαμεσολάβητη αυτοοργάνωση στις γειτονιές, στις λαϊκές συνελεύσεις με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες ληψης αποφάσεων. Προτάσσουμε την αλληλεγγύη και την συντροφικότητα απέναντι στην πειθάρχηση, την υποταγή και την υπακοή. Αγωνιζόμαστε για το όραμα μιας άλλης κοινωνίας, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, χωρίς φτώχεια και πείνα, χωρίς πολέμους, χωρίς εξουσιαστές και εξουσιαζόμενους. Θα συναντηθούμε ξανά και ξανά με όλους όσους ήμασταν μαζί την Κυριακή στις 12 Φεβρουαρίου, αλλά και με όσους θέλουν να έρθουν στην συνέχεια, για να απαντήσουμε σε αυτούς που λένε οτι φτάσαμε στο τέλος της ιστορίας.
Τίποτα δεν έχει χαθεί, όλα συνεχίζονται...

           ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 5 ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ  
                                                    12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΟΥΣ
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΝΕΟΥΣ "ΝΟΜΟΥΣ" ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ,
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Αμαρουσίου
Συνέλευση κάθε Σάββατο Ώρα 17:00
στον σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου